Opstellingendag 22 juni

Systemisch werken

Wil jij vastzittende patronen doorbreken en/of inzichten krijgen over jezelf en het systeem waar jij je in bevindt? Dan is een opstellingendag echt iets voor jou! In groepsverband kijken wij naar verschillende vraagstukken van meerdere personen waaruit opstellingen ontstaan. Tijdens deze opstellingen worden blokkades zichtbaar en wij kijken of wij hier een andere beweging in kunnen krijgen. Zodat patronen doorbroken worden en pijnstukken worden geheeld.


Wat is een opstelling?

Een opstelling is een ruimtelijke weergave van een bepaald systeem. Systemen zitten verborgen in relaties, families, organisaties maar ook binnenin jezelf. In deze systemen kunnen verschuivingen plaatsvinden waardoor mensen of delen binnenin jezelf niet meer op de juiste plek staan of worden buitengesloten. Hierdoor ontstaan blokkades, kom je vast te zitten en/of draag je ballast dat niet van jou is.


Wat gaan wij doen?

Deze dag vinden er opstellingen plaats in tweetallen en kleine groepen. Er zullen ook uitgebreide persoonlijke opstellingen plaatsvinden. Bij een persoonlijke opstelling formuleert een persoon zijn of haar vraag in groepsverband en zijn de andere deelnemers representant of toeschouwer.
Als representant neem je actief deel aan de opstelling van de ander en ga je ervaren dat je ook op deze manier inzichten en antwoorden krijgt op jouw vragen.
Het is een dag waarin je actief bezig bent met jezelf in verbinding met de ander.


Praktische informatie

Op 22 juni 2024 gaan de praktijkdeuren open om 9.45 uur, wij starten de dag om 10.00 uur en sluiten deze weer om 17.00 uur af. 
De lunch is inbegrepen, mocht je allergieën hebben geef dit dan vroegtijdig door.
De kosten voor deze dag bedragen 130 euro.