Recensies

Zou je een recensie voor mij willen achterlaten? 
Op deze manier krijgen de mensen die mijn website bezoeken een betere indruk van mij en mijn werkzaamheden. 


Reactie plaatsen

Reacties

Bob
6 maanden geleden

Lieve Ingrid,
Dank je wel voor de vele inzichten tijdens onze sessies. Je zorgt altijd voor een fijne energie waarbij ik mij altijd op mijn gemak voel om mij open te stellen om nieuwe stukken aan te durven kijken.
Jij voelt altijd goed aan wat er nodig is, de ene keer komt het tot uiting in een helende sessie, terwijl het een andere keer bijvoorbeeld systemisch werk de beste richting is. Ook de meditatieavonden zijn geweldig. De manier waarop je ons meeneemt in de meditatie leidt tot prachtige inzichten. Dank je wel!

Peggy
6 maanden geleden

Lieve Ingrid,
Je bent een enorme steun geweest tijdens heel erg moeilijke tijden voor mij en mijn gezin. Met veel geduld, intuïtie en wijsheid heb je de weg vrijgemaakt voor groei en herstel.
Je bent een prachtig persoon met een bijzondere feeling voor wat de ander nodig heeft.
Ik gun het iedereen om een keer een sessie bij je te doen!
Heel erg bedankt voor alle inzichten ❤️🙏!

Liesbeth
6 maanden geleden

Bij Ingrid volg ik de meditatie's, bij haar voel ik me veilig, ze kan een "spiegel" aanreiken om zo ook bij mezelf naar binnen te gaan. Ik zie Ingrid als een oude wijze ziel met de gave om de wijsheid van ieders ziel te doen ontdekken. Fijn en goedhartig mens!

Antoinette
6 maanden geleden

Wijze en liefdevolle therapeut. Dankbaar voor de inzichten die ik heb mogen ontvangen. Tot op de dag van vandaag blij mee.❤️

Jan zwets
6 maanden geleden

De fijne warme en vooral veilige omgeving die ingrid voor je weet te creëren zorgt ervoor dat je helemaal in jezelf durft te zakken. En hoe moeilijk ze ook kunnen zijn je durft door de fijne begeleiden alle gevoelens te laten zien.

Heel erg bedankt hiervoor Ingrid.

Mira
6 maanden geleden

Ingrid heeft mij veel inzichten gegeven om mijn dichter bij mezelf te komen. Ze heeft een fijne energie waar ik helemaal mezelf bij kon zijn en het meteen vertrouwd voelde!

Nathalie
6 maanden geleden

Lieve Ingrid, altijd als ik weer bij je langs ben geweest, voel ik me weer beter in m'n vel. Er valt weer een last van me af. Ook ben ik me weer meer bewust van mezelf, van mijn eigen energie ipv altijd bezig te zijn met anderen, na een behandeling. Je bent een kanjer! Ik raad Ingrid van harte aan!

Tessa
6 maanden geleden

Ik kom al langere tijd, 1 keer per maand bij Ingrid en heb er veel geleerd en mooie inzichten gekregen. Na een sessie ga ik weer meer in balans en vertrouwen naar buiten.

Ingrid is een rustige, warme energetische therapeut die echt aandacht heeft voor je als persoon en je groeiproces.

Caroline
6 maanden geleden

Ik kijk altijd uit om naar haar toe te gaan, te praten en een healing te ontvangen. Haar rust, warmte, empathie en intuïtief vermogen weten bij mij vaak de juiste snaar te raken, waarbij de healing me verder helpt bij hetgeen wat ik op dat moment nodig heb. Waardevol!

Nikki
6 maanden geleden

Ongeveer 1,5 jaar geleden is Ingrid op mijn pad gekomen en wat ben ik daar dankbaar voor. Ingrid is een luisterend oor zij heeft mij nooit veroordeeld en hierdoor kon ik alles bij Ingrid kwijt. De sessie die ik met haar heb doorlopen zijn enorm waardevol voor mij geweest. Ik heb flinke stappen kunnen zetten met mijn persoonlijke ontwikkeling echt mede dankzij de input van Ingrid. Ik kan haar zeker aanbevelen!