Kom terug in je kracht

Wat is in jouw kracht? Jouw kracht is dat stabiele gevoel onderin je buik. Bij je baarmoeder, daar zit je oerkracht. Als je in je kracht staat dan sta je letterlijk en emotioneel stevig. Je voelt je goed in je vel, je neemt alles in rust tot je en je ziet alles helder voor wat het is. Daarbij laat je de emoties en het gedrag dat de ander laat zien bij de ander en pakt jouw verantwoordelijkheid voor je eigen gedrag. Er is niks of niemand die jou zomaar omver blaast.


Groepstherapie

6 avonden ga jij intensief aan de slag met jezelf in contact met de ander.

Tijdens deze 6-daagse lesavonden kom jij met vijf andere deelnemers samen in mijn praktijk. Door middel van groepsgesprekken, visualisaties, oefeningen en opdrachten leer jij jezelf beter kennen. Je krijgt persoonlijk gerichte tools die ervoor zorgen dat jij in je eigen kracht komt. Deze avonden vinden plaats in groepsverband, zodat je veel geld bespaart en samen dingen doen is leuker dan alleen. Dynamieken worden sneller zichtbaar waardoor je wordt uitgedaagd naar binnen te keren en bij jezelf te blijven. Op deze manier leer je op een sneller tempo wat jou raakt, wat jouw pijnstukken en overlevingsmechanismes zijn. Als je dit weet en hiermee om leert gaan komt de focus terug bij jezelf en blijf jij in je eigen kracht staan.
Je gaat een binding aan met gelijkgestemde mensen. Het pad dat jij momenteel bewandelt kan ontzettend eenzaam zijn. Door in een groep bij elkaar te komen kan je elkaar ondersteunen en ervaar je dat je er niet alleen voor staat.

Praktische informatie

De avonden starten om 19.00 tot 22.00 uur.

De kosten bedragen 75 euro per avond.
Je bespraart 105 euro per avond in vergelijking met individuele sessies.

Start donderdag 6 juni

Kan je een lesavond niet in verband met je vakantie dan krijg je daar een individueel consult voor terug. 

Lesavonden
6 juni
13 juni
27 juni
11 juli
25 juli
1 augustus