Meditatie avond 

Woensdag 12 juni

Healing en inzichten staan centraal bij mijn meditatie avonden. Buitenom de meditatie is er ruimte om jouw verhaal te delen. Wat speelt er momenteel in jouw leven? Waar wil je meer inzichten over? Waar verlang jij naar op dit moment? Met deze kennis in afstemming op de groep creëer ik de meditatie. Vanuit jouw onderbewustzijn komt er een verhaal tot stand dat jou inzichten geeft en tegelijkertijd healing brengt. 
Vertrouw op jezelf, de antwoorden liggen in jouw onderbewustzijn verborgen.

Praktische informatie

Vervolg datum
Donderdag 21 december gratis voor iedereen met een stemperkaart!
Woensdag 12 juni
Dinsdag 16 juli 

Tijd
Van 19.00 uur tot 21.30 uur

Kosten
30 euro


Opstellingendag 22 juni 

Systemisch werken

Wil jij vastzittende patronen doorbreken en/of inzichten krijgen over jezelf en het systeem waar jij je in bevindt? Dan is een opstellingendag echt iets voor jou! In groepsverband kijken wij naar verschillende vraagstukken van meerdere personen waaruit opstellingen ontstaan. Tijdens deze opstellingen worden blokkades zichtbaar en wij kijken of wij hier een andere beweging in kunnen krijgen. Zodat patronen doorbroken worden en pijnstukken worden geheeld.


Kom terug in je kracht

Groepstherapie start op 6 juni

6 avonden ga jij intensief aan de slag met jezelf in contact met de ander.

Wat is in jouw kracht? Jouw kracht is dat stabiele gevoel onderin je buik. Bij je baarmoeder, daar zit je oerkracht. Als je in je kracht staat dan sta je letterlijk en emotioneel stevig. Je voelt je goed in je vel, je neemt alles in rust tot je en je ziet alles helder voor wat het is. Daarbij laat je de emoties en het gedrag dat de ander laat zien bij de ander en pakt jouw verantwoordelijkheid voor je eigen gedrag. Er is niks of niemand die jou zomaar omver blaast.